Gullegem (28-05-13)

Gullegem, hier keek ik naar uit! Allereerste profkoers, meerijden met 'de grote'!

Er waren heel wat grote namen, o.a. Belgisch Kampioen Tom Boonen, Wereldkampioen Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, Sven Nys, Klaas Vantornhout, Jan Ghyselinck, Stijn Neirynck, Guillaume Van Keirsbulck, Gianni Meersman, Stijn Devolder... Stuk voor stuk klassebakken!

Een kopgroep reed weg, en die bleef ook weg. De uiteindelijke winnaar werd Andrew Fenn, van Omega Pharma-Quick Step. Ikzelf behaalde de 55e plaats op 231 renners.

Het was een toffe ervaring, met een unieke sfeer in het peloton. Ik was vooral blij dat ik de koers goed kon uitrijden, want het was de 1e keer dat ik 170 km moest rijden. Meer dan geslaagde koers dus!

 

Reageer ook op dit bericht:

 Hou mij op de hoogte van nieuwe reacties