Winst in Tielt

Deze middag werd de Grote Prijs Frans Desloovere gereden. Om kwart na twee begon ik, samen met 85 andere coureurs, aan zo'n 120 km alles geven.

De koers begon meteen vliegensvlug. Nadat mijn ploegmaat Matthias Allegaert demarreerde, ging ik, samen met nog 2 anderen, erachteraan. Zo kwamen we met 4 vooraan. Hierna sloten er nog 8 andere coureurs aan, waardoor we met 12 man de kopgroep bevolkten. Na enkele ronden vielen er terug 8 wielrenners af. Ikzelf kon op kop blijven, samen met Thomas Vanhaecke, Gill Meheus en Angelo Vandaele. We bleven de rest van de koers voorop. In de laatse ronde besloot ik om nog eens te demarreren. Deze aanval lukte, zodat ik met enkele seconden voorsprong als eerste over de meet kwam!

Voor mij is dit natuurlijk een serieuze opsteker! Morgen rijd ik nog de interclub in Laarne en volgende week Parijs-Roubaix.

Via deze weg wil ik ook nog eens mijn supporters hartelijk bedanken, die mij al het hele seizoen steunen! Ik apprecieer dit enorm!