PK Ruddervoorde Baliebrugge

Vandaag, zondag 4 mei 2014, werd het Provinciaal Kampioenschap gereden in Ruddervoorde. Samen met 128 coureurs begonnen we om 14.00 u. aan deze koers. Zo'n 160 km moesten we trotseren.

Alles liep perfect voor mij. Bij elke demarrage hield ik het hoofd koel. Zo kon ik na twee en een half uur koers met de juiste kopgroep wegglippen. De kopgroep werd steeds uitgedund tot we met 16 overbleven.
Na een halfuurt in deze kopgroep plaatste plots weer iemand een demarrage. Ik was er terug bij en zo bleven we nog met 6 over. EFC was met 3 man vooraan, en hierdoor hadden zij overwicht. Dieter Bouvry van EFC viel aan. Meter per meter reed hij weg, terwijl de overgebleven 2 mannen van EFC goed afstopten.
Bouvry won dus deze koers, ik eindigde op een mooie 6e plaats waar ik heel tevreden mee ben.

Via onderstaande link zien jullie ook het verslag van WTV:
http://www.focus-wtv.be/sport/dieter-bouvry-west-vlaams-beloftekampioen
(kopieer deze link en plak hem in de webbrowser).

P.S.: volgende week zondag koers ik aan mijn deur! Alle supporters zijn meer dan welkom!Reageer ook op dit bericht:

 Hou mij op de hoogte van nieuwe reacties